Osta ehdot

IT-sopimusehtojen käyttö edellyttää voimassa olevaa lisenssiä.
Ehdot myydään yritys- tai konsernikohtaisena käyttöoikeuslisenssinä.

Lisenssin voimassaolo alkaa suoraan tilauspäivästä. Tilattuasi ehdot saat tilauksen vahvistusviestin, minkä jälkeen saat sähköpostitse sopimusehtotiedostot.

Ota tarvittaessa yhteyttä.

Lisenssi uusiutuu automaattisesti vuosittain, jolloin saatte ajantasaisella käyttöoikeudella päivitetyt sopimusehdot sähköpostiinne. Saat tilauslomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin ennen tilauksen automaattista uusiutumista.

Uusimmat ehdot:

Osta it-ehdot

Yrityskohtainen lisenssi

IT-ehdot 2022
Yrityskohtainen lisenssi on tarkoitettu organisaatioille, joilla on sama y-tunnus. Sisältää suomenkieliset ja englanninkieliset versiot. Lisenssin voimassaolo alkaa tilauspäivästä. Jäsenalennukset: Käyttöoikeuslisenssin ostaja on oikeutettu 40 %:n alennukseen, mikäli se kuuluu jäsenenä johonkin oikeudenhaltijaorganisaatioista. Jäsenyys valitaan tilauslomakkeella. Halutessasi saat valita tilauslomakkeella lisenssihintaan sisältyen käyttöösi myös IT-ehtojen aiemmat versiot IT2018, IT2015 ja IT2010.
390 €
Vuosilisenssi + alv. 24 %
Osta it-ehdot

Konsernikohtainen lisenssi

IT-ehdot 2022
Konsernikohtainen lisenssi on tarkoitettu organisaatiolle, jonka kanssa samaan konserniin kuuluvat yritykset saavat pääsyn ehtoihin. Sisältää suomenkieliset ja englanninkieliset versiot. Lisenssin voimassaolo alkaa tilauspäivästä ja uusiutuu seuraavana vuonna automaattisesti. Jäsenalennukset: Käyttöoikeuslisenssin ostaja on oikeutettu 40 %:n alennukseen, mikäli se kuuluu jäsenenä johonkin oikeudenhaltijaorganisaatioista. Jäsenyys valitaan tilauslomakkeella. Halutessasi saat valita tilauslomakkeella lisenssihintaan sisältyen käyttöösi myös IT-ehtojen aiemmat versiot IT2018, IT2015 ja IT2010.
1950 €
Vuosilisenssi + alv. 24 %


Vanhat IT-ehdot:

Mikäli tarvitset vanhoja IT2010, IT2015 ja IT2018-ehtoja, rastita ne lomakkeelle IT2022-ehtoja ostaessasi.Oppilaitoslisenssit / Kirjastolisenssit / Koulutuskäyttö

Oppilaitokset ja kirjastot voivat käyttää IT2018-sopimusehtoja ei-kaupallisessa koulutuksessa maksutta koulutuslisenssillä. Koulutuslisenssillä hankittujen IT2018-ehtojen käyttöoikeus on rajoitettu vain opetus- ja koulutuskäyttöön. Jos käytätte ehtoja ulkopuolisille suunnatuissa maksullisissa koulutuksissa, peritään ehdoista yrityskohtaista lisenssiä vastaava maksu. Tilaa tällöin lomakkeella yrityskohtainen lisenssi, ei koulutuslisenssiä.

Tilaa koulutuslisenssi tästä

Olet ostamassa: Tyhjennä

€ vuosilisenssi + alv. 24 %

Huom! Vanhat IT-2010 ja IT-2015 ehtoversiot eivät täytä GDPR-vaatimuksia ja suosittelemme käyttämään aina uusinta versiota.

Tuote vaaditaan

Tilauslomake

Täytä kaavakkeeseen yrityksesi tiedot. Tilaamisen jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Tilaus laskutetaan muutaman päivän sisällä tilauksesta. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaajan yhteystiedot:

Etunimi vaaditaan

Sukunimi vaaditaan

Tilaajan viite virheellinen

Sähköposti vaaditaan. Tarkista sähköpostin oikeellisuus

Yritystiedot(Yritystiedot tulostuvat ostettaviin ehtoihin)

Yrityksen nimi vaaditaan

Y-tunnus vaaditaan

Katuosoite vaaditaan

Postinumero vaaditaan

Postitoimipaikka vaaditaan

Vaihtoehtoinen yrityksen sähköposti vaaditaan. Tarkista sähköpostin oikeellisuus

Verkkolaskutusosoite

Tarkista verkkolaskutusosoitteen oikeellisuus, anna osoite ilman välilyöntejä ja ylimääräisiä sanoja

Alennus

Lomakkeen lähetys epäonnistui. Tarkista kentät ja yritä uudelleen.