Osta ehdot

IT-sopimusehtojen käyttö edellyttää voimassa olevaa lisenssiä.
Ehdot myydään yritys- tai konsernikohtaisena käyttöoikeuslisenssinä. Yrityskohtainen lisenssi on tarkoitettu organisaatioille, joilla on sama y-tunnus. Konsernilisenssi on tarkoitettu tilanteisiin, joissa samaan konserniin kuuluvat yritykset saavat pääsyn sopimusehtoihin.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Aktivoituasi tilauksen saat sähköpostiin IT-sopimusehtotiedostot.
Ota tarvittaessa yhteyttä meihin.

Uusimmat ehdot:

Osta it-ehdot

Yrityskohtainen lisenssi

IT-ehdot 2018
Yrityskohtainen lisenssi on tarkoitettu organisaatioille, joilla on sama y-tunnus. Sisältää suomenkieliset ja englanninkieliset versiot. Jäsenalennukset: Käyttöoikeuslisenssin ostaja on oikeutettu 40 %:n alennukseen, mikäli se kuuluu jäsenenä johonkin oikeudenhaltijaorganisaatioista. Jäsenyys valitaan tilauslomakkeella. Halutessasi saat valita tilauslomakkeella lisenssihintaan sisältyen käyttöösi myös IT-ehtojen aiemmat versiot IT2015 ja IT2010.
390 €
Vuosilisenssi + alv. 24 %
Osta it-ehdot

Konsernikohtainen lisenssi

IT-ehdot 2018
Organisaatiolle, jonka kanssa samaan konserniin kuuluvat yritykset saavat pääsyn ehtoihin. Sisältää suomenkieliset ja englanninkieliset versiot. Jäsenalennukset: Käyttöoikeuslisenssin ostaja on oikeutettu 40 %:n alennukseen, mikäli se kuuluu jäsenenä johonkin oikeudenhaltijaorganisaatioista. Jäsenyys valitaan tilauslomakkeella. Halutessasi saat valita tilauslomakkeella lisenssihintaan sisältyen käyttöösi myös IT-ehtojen aiemmat versiot IT2015 ja IT2010.
1950 €
Vuosilisenssi + alv. 24 %


Vanhat IT-ehdot:

Mikäli tarvitset vanhoja IT2010- ja IT2015-ehtoja, rastita ne lomakkeelle IT2018-ehtoja ostaessasi.Oppilaitoslisenssit / Kirjastolisenssit / Koulutuskäyttö

Oppilaitokset ja kirjastot voivat käyttää IT2018-sopimusehtoja ei-kaupallisessa koulutuksessa maksutta koulutuslisenssillä. Koulutuslisenssillä hankittujen IT2018-ehtojen käyttöoikeus on rajoitettu vain opetus- ja koulutuskäyttöön. Jos käytätte ehtoja ulkopuolisille suunnatuissa maksullisissa koulutuksissa, peritään ehdoista yrityskohtaista lisenssiä vastaava maksu. Tilaa tällöin lomakkeella yrityskohtainen lisenssi, ei koulutuslisenssiä.

Tilaa koulutuslisenssi tästä

Olet ostamassa: Tyhjennä

€ vuosilisenssi + alv. 24 %

Huom! Vanhat ehtoversiot eivät täytä GDPR-vaatimuksia ja suosittelemme käyttämään aina uusinta versiota.

Tuote vaaditaan

Tilauslomake

Täytä kaavakkeeseen yrityksesi tiedot. Tilaamisen jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin. Tilaus laskutetaan muutaman päivän sisällä tilauksesta. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaajan yhteystiedot:

Etunimi vaaditaan

Sukunimi vaaditaan

Tilaajan viite virheellinen

Sähköposti vaaditaan. Tarkista sähköpostin oikeellisuus

Yritystiedot(Yritystiedot tulostuvat ostettaviin ehtoihin)

Yrityksen nimi vaaditaan

Y-tunnus vaaditaan

Katuosoite vaaditaan

Postinumero vaaditaan

Postitoimipaikka vaaditaan

Vaihtoehtoinen yrityksen sähköposti vaaditaan. Tarkista sähköpostin oikeellisuus

Verkkolaskutusosoite

Tarkista verkkolaskutusosoitteen oikeellisuus

Alennus

Lomakkeen lähetys epäonnistui. Tarkista kentät ja yritä uudelleen.